miercuri, 19 decembrie 2012

Despre relaţii

Uneori am impresia că revistele dedicate sexului frumos, slab, de fapt, femeilor, suferă de mania persecuţiei. Mă refer la faptul că nu există dimineaţă sau zi în care să deschid mailul şi să nu găsesc vreun articol sau articolaş din vreo revistă online care să-mi trimită prin news letter titluri pompoase gen: Cum să fii fericit în cuplu? 10 lucruri pentru a menţine o relaţie! Cum să fii fericită lângă partenerul tău....şi ororile pot continua, dar din fericire nu-mi aduc aminte toate postările. 
Cred că cea mai mare greşeală pe care o persoană ar putea-o face (atât femeie, cât şi bărbat-există bărbaţi care mai citesc din când în când aşa ceva, chiar mai mulţi decât am vrea să credem noi) este să te ghidezi după astfel de sfaturi. În primul rând fiecare relaţie este unică în felul ei, are ceva deosebit, te marchează prin anumite stări emoţionale, îţi oferă mai mult sau mai puţin, în funcţie de ce dă fiecare şi de cât poate fiecare să dea. Cum să iei de bun un şablon stabilit de vreo revistă online sau chiar tipărită?Cum să crezi că dacă cel de lângă tine nu se înscrie în tiparele stabilite de respectivul text, nu te iubeşte, sau, mai grav, te înşeală?!
Ajungând la înşelat. Fiecare femeie are simţul dezvoltat când vine vorba de a şti sau nu că este înşelată. Mai sunt şi excepţii, desigur, când partenerul e atât de abil încât oricât ar vrea nasul tău de copoi nu îl poate depista. Caracterul duplicitar al celui cu care convieţuieşti este mai puternic decât simţul tău detectivist. Dar, în general, femeile ştiu! Şi bărbaţii stiu, bineînţeles, dar privim şi privesc în altă parte, invocând fel şi fel de motive, ascunzându-se sub perdeaua tăcerii şi fiindu-le frică să recunoască. Până la urmă există două posibilităţi: sau se întoarce sau te părăseşte!Revistele nu se lasă prejos nici din acest punct de vedere!Aproape în fiecare număr strecoară 5,7 sau 10 paşi siguri, ca o hartă a unui labirint, pentru a te face să-ţi dai seama că eşti înselat sau înşelată. 
Uneori mi se par amuzante, miciile scenarite (nu pot să le numesc scenarii) interprinse de cei sau cele care publică astfel de articolaşe. Până la urmă cine are dreptate?Cel sau cea care scrie din experienţa sa vastă de douăzeci şi un pic de ani sau cel sau cea care trăiesc, cu bune, cu rele, relaţia respectivă?Este foarte uşor să dai sfaturi, să spui că dacă urmezi calea descrisă acolo ajungi la adevăr, descoperi că relaţia ta e sau nu pe butuci sau că cel de lângă tine te iubeşte mai mult decât ai fi crezut. Cel mai greu lucru este să faci relaţia respectivă să meargă, să depui eforturi, pe lângă iubire şi pasiune, pentru ca ea să funcţioneze, să comunici chiar şi când nu ai chef, să treci peste probleme împreună, nu separat, să gândeşti pentru doi, să simţi pentru doi şi să oferi la fel de mult sau poate mai mult decât celălalt. 
Viaţa şi relaţiile sunt complicate, necesită voinţă, dorinţă, pasiune, iubire, confort, gingăşie. Dacă eşti în stare să păstrezi ceea ce ai şi să transformi iubirea pe parcursul relaţiei în ceva mult mai trainic, dacă te leagă de cel de lângă tine mii şi mii de coarde ale sufletului, paşii descrişi în orice revisită de duzină îşi pierd sensul şi sunetul lor se stinge fără a-şi pune amprenta pe gândurile tale. 
Fiecare om este unic!La fel şi relaţiile noastre! Unicitatea nu implică imitaţie, doar originalitate!All in all, love is in the air!That' s all that matters!


3 comentarii:

  1. Daca e in aer,te rog,arata-mi-o si mie cand o vezi . Si da,sunt de acord cu tine in ceea ce priveste revistelasele si sfaturasii de mentinut relatii. Baliverne subiective pornite din mintea la fel de subiectiva a autorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştii bine că nu pot să ţi-o arăt. Dragostea se simte, nu se vede, indiferent în care eter se află.
    Din păcate este omanie a online-ului să publice fel şi fel de porcării, dar cum fiecare este liber să citească ce doreşte putem da spam la ceea ce primim în mail!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am realizat că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu mi-a dezvoltat multă ură. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere