sâmbătă, 9 aprilie 2011

Dacă e leapşa, atunci leapşa să fie...

Aseară mă trezesc cu un tag pe numele meu şi pe blogul meu pe Facebook. Se doreşte să intrăm în jocul lepşei şi să-l dăm mai departe. Aşa că, după gimnastica de dimineaţă în care am avut timpul necesar să "cleaning out my closet", vorba unui favorit, m-am gândit să răspund la întrebări şi să pass it on..să vedem...

1. Când ai început să scrii online?
Well, era 27 decembrie, anul trecut, nu de multişor şi într-o criză de identitate, în căutări printre post-it-uri şi proceduri, printre articole şi contracte, am decretat stare de urgenţă pentru sufletul meu. Atunci m-am gândit să-mi fac un blog, să scriu şi în colţişorul meu virtual, nu numai folosind hârtia sau gândurile mele. 

2. Ce te motiveză să scrii pe blog?
O dimineaţă frumoasă sau urâtă, o zi bună sau proastă, vreun articol sau vreo ştire pe care o aud în treacăt şi care mă pune pe gânduri, sau pur şi simplu nevoia de a-mi exprima gândurile şi părerile, într-o lume în care nu există cenzura şi unde sunt liberă să scriu ceea ce gândesc, când vreau şi cum vreau. 

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?
 Blogul este destul de nou, nu este cunoscut şi nici nu-i fac publicitate, astfel încât nu am avut parte de comentarii negative. Comentariile sunt de obicei constructive, indiferent că se centrează pe ideea susţinută de tine sau că sunt în contradictoriu. Nu cred că m-ar deranja atâta timp cât se respectă decenţa limbajului. 

4.Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?
După cum se poate observa am pornit de la natura umană şi de la vechea întrebare: ce este primordial într-un OM: natura umană sau educaţia.Este dilema ridicată în ceea ce priveşte nature sau nurture. De aici am pornit, de la faptul că suntem sau nu indivizi care se lasă conduşi de instinctele naturale. La ce s-a ajuns....rămâne de văzut. 

5. Ce fel de link-uri ţii în blogroll?
Puţine. Sunt patru link-uri şi ajunge. Unul dintre ele este un Study Proof care conţine metode de învăţare după model american. Mă inspir din el în diferitele acitivităţi. Celelalte trei: 2 oamnei interesanţi şi tiza mea dragă. 

6.Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Nu ştiu dacă m-a schimbat el pe mine, trebuie să-l tot schimb eu pe el! :)) Totuşi, lăsând gluma şi răspunzând serios la întrebare, mi-a oferit posibilitatea să mă destind după o zi sau săptămână în care am tras ca sclavul pe plantaţie. 

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău?
Să înveţe să meargă, să vorbească, să se şcolească, să emigreze, să-şi facă o viaţă a lui, independentă :)):))...asta dacă ar fi o persoană. Având în vedere că e un spaţiu nu am aşteptări de la el, ci doar de la mine. 

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Cei care sunt în blogroll, de pe Facebook, de prin Rusia, SUA, Singapore, Germania, România, Marea Britanie, Italia, Spania şi cam atât. Probabil oameni care au dat de el printr-un search pe google, au intrat, le-a plăcut şi au revenit. Restul...e tăcere!


S-a terminat inchizitoriul şi văd că sunt încă întreagă! Se spune că leapşa trebuie să o dai mai departe. Cei care sunt în dreapta blogului meu şi au chef de chestionare sunt invitaţi să o preia. 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu